Sami-Pekka, 35

Keskiviikko 24.6.2020, Kauppurienkatu

”Mulla on päällä Niken Acronym X Prestot, jotka on yhdet mun suosikkikengistä. Paitana lentopalloseura Ettan Mizuno-seuratekstiiliä ja Puman erittäin mukavat, rennot ja viileät shortsit. Päässä on Niken lätsä, jonka löysin alekorista vitosella. Sitten mulla on Carharttin Fanny pack -laukku.”

”Mun tyyli on rento ja urheilullinen. Se on myös käytännöllinen ja aika rohkeakin. Tykkään väreistä. Kengät on kuitenkin se mun juttu. Niitä multa löytyy useita ja niillä tykkään viestiä.”

”Viimeisen viiden vuoden aikana vaatepuolen hankinnat on kääntynyt sinne second handin puolelle. Jos jonkun vaatteen ostan, niin sillä pitää olla monta käyttötarkoitusta ja tulla pitkäksi aikaa käyttöön. Yritän pukeutua omalla laillani persoonallisesti.”

Jaa somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp