Peppi, 20

Lauantai 7.3.2020, Hallituskatu

”Mulla on jalassa mun lempihousut, eli pinkit sammarit. Nää on tilattu ASOS.comista. Sitten mulla on Marimekon villakangastakki, joka on myöskin pinkki. Ei tarvi miettiä, että mikä on mun lempiväri. Sitten mun lempparilaukku, myös Marimekolta. Silmälasit on Guccin. Kengät on Dr. Martensit kiilltonahkaisina.”

”Tykkään tosi paljon väreistä, niin kuin varmaan huomaa. Pinkin lisäksi keltainen, vihreä ja vaalea liila on mun mieleen. Pastellisävyt ja sellaset kirkkaat värit. Ei paljon mustaa tai harmaata tuu pidettyä. Oon aina tykännyt väreistä. En oo koskaan ollut sellanen neutraalien sävyjen käyttäjä. Aina on jotakin väriä päällä.”

”Löysin kunnolla oman tyylin lukiossa. Siinä kerkesi olla kaikennäköistä ennen sitä. Mulla ei oo ollut mitään nuoruuden villejä kokeiluja pukeutumisessa. Olin enemmän sellanen sporttityttö. Mutta sillonkin oli pinkkiä housua ja muuta sellasta. Ei oo ollut mitään tiettyä tyylisuuntausta, vaan enemminkin aina itse sovellettua. Janita Autio on yks sellanen ihanan tyylinen, jolta saan inspiraatiota pukeutumiseen.”

Jaa somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp