Milla, 18

Sunnuntai 29.3.2020, Oulun teatterin edusta

”Mulla on päällä mun ”gospelkuoropaita”, eli siis tämmönen hulmuava valkoinen sifonkipaita, jonka oon ostanut Barcelonasta. Sitten mulla on jalassa Weekdayn farkut ja Dr. Martensin kengät. Tän harnessin oon tilannut Etsystä ja trenssin löysin kirppikseltä. Sitten mulla on vielä Marimekon huivi ja äidillä käyttämättömäksi jäänyt laukku.”

”Kuvailisin mun tyyliä tällä hetkellä ehkä minimalistiseksi with a twist of edgy. Tykkään, että mun asussa on joku statement piece, joka ehkä tekee siitä asusta vähän mielenkiintoisemman. Esimerkiksi tänään laitoin tän harnessin. Tykkään erilaisista materiaaleista vaatteissa esim. nahasta ja silkistä. Se tekee tekee mun melko värittömistä asuista kiinnostavampia.”

”Tyyliasioissa inspiroi tietty toiset ihmiset ja somekäyttäjät, esim. @tokyofashion ja @discodaydream, ja ihan random-ihmiset, joiden käyttäjät löytyy Instagramin Tutki-sivulta. Ja tottakai mun kaverit inspiroi myös! Ja elämässä ylipäätään mua inspiroi ystävät, ympäristö ja sellaset ”rumat, mutta kauniit” asiat.”

Jaa somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp