Hanna, 44

Maanantai 2.3.2020, Oulun yliopisto

”Minulla on tänään päällä Wonders-merkkiset nahkakengät. Mulla on ollut tämän merkin kenkiä jo kymmenen vuotta käytössä sekä kesällä että talvella. Näissä on ihan älyttömän hyvä lesti ja kiva ulkonäkö, niin niitä minä käytän. Marimekon hame on ystävältä vuosia sitten ostettu ja neule on Filippa K:lta.”

”Tykkään väreistä. Pystyn vain vaivoin pukeutumaan mustaan. Lisäksi tykkään mukavista vaatteista, joissa on kiva olla. Työssä pääsen käyttämään aika siistejä vaatteita ja välillä pukeudun aika hienostikin, jos on samana päivänä vaikka palkintojenjako tai gaala. Tykkään siitä, että saan pukeutua hienosti ja kauniisti. Se on kiva lisä ministerin työssä. Vapaa-ajalla on ihana olla ihan vaan farkuissa ja villatakeissa. Oon villatakki-ihminen. Tykkään olla lasteni kanssa mökillä ja siellä on taas ihan oma vaatekertansa. Kävelen pilkkisaappaissa siellä päivät pitkät.”

”Mulla on aika vahva oma ajatus siitä, mikä on mielestäni itselle sopivaa ja kaunista. En tykkää ostaa vaatteita netistä, vaan haluaisin ostaa vaatteita kivijalkaliikkeistä ja pääasiassa suomalaisilta merkeiltä. Samuji on suomalaisista merkeistä suosikkini. Liityin jonkin aikaa sitten vaatelainaamon jäseneksi. Sitä kautta pukeutumiseen saa vaihtelua ekologisesti, ja lainaamosta löytyy myös kätevästi erilaisia iltapukuja juhlatilanteisiin.”

”Pukeutumistani on aina sanellut sellainen tietty käytännöllisyys, myös nuorempana, koska olen ollut urheilija. Väri-innostukselle olen myöntynyt ehkä myöhemmin. Piti kasvaa vähän, että aloin uskaltaa käyttää värejä reilusti ja ronskisti. Siitä tulee mukava itsetunto, kun voi luottaa omaan tyyliinsä.”

Jaa somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp